Victoria Koblenko gebruikt haar flinke boezem op Insta-foto's

Victoria Koblenko gebruikt haar flinke boezem op Insta-foto's

De blondine op het strand.

We kunnen het aan Victoria Koblenko wel overlaten om wat opvallende foto's van zichzelf op Instagram te plaatsen. Ook nu weer zien we de actrice in een laag uitgesneden bikini of badpak, lekker aan het stand.

Als actrice heeft Victoria dit jaar in twee grotere Nederlandse romkoms gespeeld, namelijk Ik wist het en F*ck de liefde 2. Ze is volgend jaar te zien in de film Righetto, een Italiaanse romantische dramafilm van regisseur Mattia Sbragia.

Victoria op Insta
De in Vinnytsja, Oekraïne geboren Victoria vraagt met de foto ook aandacht voor de minder zachte dingen in het leven. "Happy B day to me. Ondanks (of misschien wel juist dankzij) de oorlog kijk ik met veel compassie terug naar het afgelopen jaar," schrijft ze bij de foto's. "Zoveel spanning, zoveel leed, zoveel pijn. Maar het is aan ons om dat om te zetten naar verzachting, verlichting en LIEFDE!"

"Mocht je me willen feliciteren door een donatie te doen naar de GoFundMe die intussen op 309 000 staat - heel fijn! De link in bio blijft geldig voorlopig. DANK jullie wel dat jullie onderdeel zijn van mijn insta familie. Dikke kus vanuit een prachtige plek, waar ik overloop van emoties," sluit ze de post af.


De foto's van de 41 jarige Victoria Koblenko zien? Check deze dan hier op haar Instagram.

Bekijk de afbeeldingHet doorschijnende jurkje van Priyanka Chopra
Sensuele Priyanka Chopra in een doorschijnend jurkje

Bekijk de afbeeldingEn ook Emily Ratajkowski in een opvallend jurkje
In dit jurkje wil iedereen Emily Ratajkowski wel tegenkomen


NieuwsFilm

meest populair