DC-Gerucht: Ook Gal Gadot én Dwayne Johnson mogen vertrekken

DC-Gerucht: Ook Gal Gadot én Dwayne Johnson mogen vertrekken

James Gunn laat ook van zich horen

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt, dan weet je vast en zeker dat er de nodige veranderingen plaats vinden bij DC. Enkele weken geleden werd James Gunn aangesteld als de nieuwe grote baas van de superheldenstudio, waardoor menige mensen al zijn vetrokken. Nu zullen twee hele grote namen misschien wel volgen.

Nog niet zo heel lang geleden kregen we te horen dat Henry Cavill niet meer te zien zal zijn als Superman, ondanks het feit dat de spierbundel zelf recentelijk nog liet weten meer te doen te krijgen. Ook Patty Jenkins, de regisseuse van de eerste twee Wonder Woman-films, is vertrokken. Naar verluidt wilde DC haar script voor de derde film aanpassen, maar hier was zij niet van gediend. Maar hoe zit het eigenlijk met de hoofdrolspeelster Gal Gadot?

De bezem erdoor
Het gerucht dat nu de ronde doet is dat ook Gadot en Black Adam-ster Dwayne 'The Rock' Johnson mogen opstappen. Daniel Richtman komt wel vaker met 'filmweetjes' en zegt nu ook te weten dat Gadot niet terugkeert. Niet lang hierna zei hij echter ook dat we Gunn de ruimte moeten geven om het DCU opnieuw op te bouwen.



Een andere bekende Twitter-gebruiker met de naam MyTimeToShineHello, beweert juist weer dat bijna iedereen mag vertrekken. Hij deelde de onderstaande berichten.





Wel of niet
Het zou niet zo vreemd zijn dat 'The Rock' ook mag vertrekken. Blijkbaar begint DC zich te ergeren aan de acteur, aangezien hij iets te graag de vinger in de pap heeft zitten. Niemand minder dan Gunn zelf zegt wel dat het onzin is dat Gadot weggaat.

Een iemand op Twitter zei dat het niet echt leuk was dat Gunn Gadot heeft weggewerkt, maar dit klopt volgens Gunn niet. Zijn reactie was als volgt: "Ik weet niet waar jij hebt gehoord dat we Gal eruit hebben 'geschopt'" Misschien vindt Gunn het woordgebruik te overdreven en wil hij dit iets afzwakken, of misschien heeft Gadot wel nog een toekomst bij DC.

Gunn weet echter dat er nog de nodige kritiek zal volgen, maar hij kan dit wel aan.



NieuwsFilm

meest populair