Ga jij deze popcorn-grap ook uithalen in de bioscoop?

Ga jij deze popcorn-grap ook uithalen in de bioscoop?

Fop je vrienden met een geinige truc.

Heb jij zin om je vrienden eens goed in de maling te nemen in de bioscoop? De bekende online goochelaar Wian van den Berg heeft op social media een hilarische truc gedeeld waarmee je hen op 'magische' wijze kunt foppen.

In de video is te zien hoe de populaire Van den Berg een andere bioscoopbezoeker in de maling neemt. Het begint allemaal met een lege bak popcorn.

De grappenmaker heeft echter een perfect uitgesneden kartonnetje bij zich waarop hij een laag popcorn heeft geplakt. Deze verstopt hij onder wat servetjes.

Hilarische reactie
Hij tikt de man naast zich aan en wijst hem op de lege bak. Vervolgens houdt hij de servetjes erboven. Wanneer hij deze weghaalt, zit de bak weer helemaal vol.

Dit tot grote verbazing van de andere gast in de bioscoopzaal. Zijn reactie op de truc is echt hilarisch. Het is dan ook een goed verzonnen grap!



Goede prank
Mocht je binnenkort nog indruk willen maken op je vrienden in de bioscoopzaal, en een beetje handig zijn, dan is dit misschien een hele leuke prank voor jou om eens uit te halen.

De beelden moet je natuurlijk wel delen op social media!

NieuwsFilm

meest populair