Leonardo DiCaprio mogelijk in nieuwe misdaadfilm Paul Thomas Anderson

Leonardo DiCaprio mogelijk in nieuwe misdaadfilm Paul Thomas Anderson

Het gerucht gaat dat regisseur Paul Thomas Anderson een rol voor Leonardo DiCaprio in gedachten heeft bij zijn nieuwe filmproject

Naar het schijnt zou regisseur Paul Thomas Anderson niemand minder dan acteur Leonardo DiCaprio op het oog hebben om te schitteren in zijn nieuwe filmproject. Het zou gaan om een misdaadfilm die zich afspeelt in de omgeving van Los Angeles.

Volgens podcastmaker Jeff Sneider is de regisseur er inderdaad op uit om Leonardo DiCaprio bij zijn volgende project te betrekken, waar nog geen titel voor gekozen is. Verder is er ook weinig bekend over de film, behalve dat het om een misdaadfilm in Los Angeles zou gaan.



Goudhaantje
De laatste films van 'PTA' deden het niet briljant qua opbrengst in de bioscopen. Wellicht is Leonardo DiCaprio het goudhaantje waar de regisseur naar op zoek is.

Voorlopig blijft het slechts bij een gerucht, want de entourage van noch Paul Thomas Anderson noch Leonardo DiCaprio heeft op de spraakmakende melding gereageerd. Maar een samenwerking tussen een van de beste regisseurs en een van de beste acteurs van deze generatie zou menig filmliefhebber natuurlijk doen likkebaarden.

San Fernando Valley
'PTA' maakt graag films die zich afspelen in zijn geboorteplaats San Fernando Valley, want ook zijn eerdere werken Boogie Nights, Magnolia, Punch-Drunk Love en Licorice Pizza speelden zich in de stedelijke vallei ten noorden van Los Angeles af.

Bekijk hier de trailer van Licorice Pizza, de laatste film van Paul Thomas Anderson over het L.A. van de jaren zeventig.



NieuwsFilm

meest populair