Zat Daniel Craig bijna in 'Doctor Strange 2' als de broer van Thor?

Zat Daniel Craig bijna in 'Doctor Strange 2' als de broer van Thor?

De voormalige James Bond-acteur wil (nog) niks verklappen.

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craigs avontuur als James Bond erop zit. Dit betekent echter zeker niet dat de acteur stilzit. Vanaf vandaag zal hij te zien zijn in het Knives Out-vervolg op Netflix, genaamd Glass Onion. Nu krijgen we weer te horen dat hij bijna in Doctor Strange in the Multiverse Of Madness zat.

Tijdens een recent interview met BBC Radio 1 werd Craig hierover gevraagd. De acteur wordt al een lange tijd gelinkt aan het MCU, voornamelijk aan Balder The Brave. Dit personage is Thors broer en behoort tot de Illuminati. Sommige mensen dachten dat Balder in de tweede Doctor Strange film zou zitten, maar dit was helaas niet het geval.

Geheim
Craigs reactie was als volgt: "Het is niet meer dan een gerucht. Ik bedoel, ik weet niet eens waar deze verhalen vandaan komen... Sinds de lockdown worden wel vaker vreemde verhalen de wereld in geholpen".

Het kan dat Craig er echt niks vanaf weet, maar is natuurlijk ook goed mogelijk dat hij dit nog geheim wil houden. Marvel cast namelijk maar wat graag grote sterren maar wil dit wel altijd zo lang mogelijk geheim houden. Misschien wil de acteur dus gewoon nog niet zijn mond voorbij praten.

Wel of niet
De vraag is natuurlijk wat het er nog van gaat komen. De originele Avengers, zoals o.a. Iron Man en Captain America, hebben al afscheid genomen en Thor zou binnenkort kunnen volgen. De vraag is dus of Marvel nu nog Balder wil gaan introduceren.

Er blijven echter meer dan genoeg andere rollen voor Craig over. Zo zou hij een lid kunnen spelen van de nieuwe Fantastic Four groep, Captain Britain of zelfs Union Jack. Het is eveneens mogelijk dat Craig in de toekomst in de huid zal kruipen van een schurk. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair