Nieuw op Disney+: De futuristische avonturenfilm 'Strange World'

Nieuw op Disney+: De futuristische avonturenfilm 'Strange World'

Absoluut een animatiefilm om mee te pakken deze feestdagen.

Disney+ heeft vandaag een geweldige nieuwe animatietitel toegevoegd aan zijn catalogus: Strange World. In deze oogstrelende futuristische avonturenfilm moet een groep ontdekkingsreizigers een nieuwe wereld betreden om de energiebron van hun planeet te redden.

Hoewel Strange World niet echt een bioscoophit is geworden, is deze animatiefilm zonde om over te slaan nu hij toch op streaming staat.

Inclusief en vooruitstrevend
Op Rotten Tomatoes, een site waar recensies worden verzameld, scoort Strange World een prima score van 73 procent met een gemiddelde beoordeling van een 6.4.

"Deze film is voor Disney een mijlpaal op het gebied van representatie, maar qua verhaal is dit adembenemend geanimeerde avontuur vooral een herhaling van zetten", luidt de consensus op die site.


Strange World (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall en Qui Nguyen | Cast: Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Lucy Liu, e.a.
De familie Clade woont op de utopische planeet Avalonia. Boer Searcher en zijn vrouw Meridan kweken een speciaal gewas waarmee energie wordt opgewekt. Wanneer dit gewas wordt bedreigd door een virus, trekt Searcher samen met zijn puberzoon Ethan, met wie hij niet een heel goede band heeft, naar de onderwereld voor een oplossing. Daarvoor moeten ze onbekend en gevaarlijk gebied betreden.



Interesse in Strange World? Je kunt de film eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair