Zachary Levi is ineens veel minder optimistisch over zijn toekomst als 'Shazam'

Zachary Levi is ineens veel minder optimistisch over zijn toekomst als 'Shazam'

De acteur liet zich er recentelijk weer over uit.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen bij DC. Enkele weken geleden werd James Gunn aangesteld als de nieuwe grote baas van de superheldenstudio, waardoor veel grote namen al zijn vertrokken. Hoe zit het eigenlijk met Zachary Levi?

Niemand bij de superheldenstudio is zeker van zijn of haar positie. Zo zal Henry Cavill niet meer te zien zijn als Superman, is Patty Jenkins (de regisseuse van de eerste twee Wonder Woman-films) al vertrokken en lijkt ook Black Adam-ster Dwayne 'The Rock' Johnson geen toekomst meer te hebben in het DCU.

Shazam
Niet zo heel gek dus, dat andere grote namen hier ook naar worden gevraagd. Enkele dagen geleden kreeg de Shazam-hoofdrolspeler eveneens deze vraag te horen. Levi was toen nog uitermate positief, maar zijn nieuwste reactie klinkt in een keer heel wat minder optimistisch...

Zo zegt Levi: "Ik denk dat ik nu nog gewoon Shazam ben, maar ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik denk dat ik in een tamelijke goede en veilige positie verkeer. We hebben een gave film gemaakt die volgens mij ook wel goed gaat scoren".

Maar toch...
100% zeker is Levi echter niet. Zo gaat hij verder: "Maar het zou kunnen dat ik krijg te horen: "He, we stoppen ermee". Als dat zo is, dan heb ik daar vrede mee. Soms komt de rem er in een keer op te staan. Mocht dit gebeuren, dan hoop ik dat iedereen heeft genoten van mijn Shazam en hopelijk volgen mijn fans me ook voor het volgende avontuur".

Bekijk zijn reactie (vanaf 8:40) hieronder.



We krijgen Levi echter sowieso nog een keer als Shazam te zien. Het vervolg, genaamd Shazam! Fury of the Gods, zal namelijk vanaf 15 maart in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair