Fans verbaasd over Dave Bautista's hoofd in 'Glass Onion'?

Fans verbaasd over Dave Bautista's hoofd in 'Glass Onion'?

De gevolgen van een 'bloederig trucje' uit zijn worsteldagen?

In 2019 wist regisseur Rian Johnson hoge ogen te gooien met Knives Out. Zijn vervolg, genaamd Glass Onion, is op dit moment te zien op Netflix. Hierin speelt Dave Bautista een van de hoofdrollen, maar fans kijken wel op van zijn 'merkwaardige verschijning'...

In het origineel is iedereen helemaal weg van de witte wollen trui die Chris Evans draagt, tot de grote verbazing van hoofdrolspeler Daniel Craig. Nu heeft iedereen het weer over iets anders, namelijk het gerimpelde hoofd van spierbundel Bautista.

Hoe dan?
Bautista weet de laatste jaren hoge ogen te gooien en films zoals Spectre, Blade Runner 2049 en dus Glass Onion. Regisseur Johnson noemt Bautista zelfs de beste voormalige worstelaar die acteur is geworden, en daardoor dus (in de ogen van de filmmaker) beter is dan zijn ex-collega's Dwayne Johnson en John Cena.

De nodige filmfanaten zijn het waarschijnlijk eens zijn met de regisseur, maar sociale media staat nu echter vol met iets heel anders. Voornamelijk op Twitter laten mensen zich uit over het extreem gerimpelde hoofd van Bautista. Zie hieronder enkele reacties.





Geeft William Kuechenberg hieronder dan het antwoord op de vraag?



NieuwsFilm

meest populair