Brits topacteur over zijn korte maar belangrijke cameo in 'Glass Onion'

Brits topacteur over zijn korte maar belangrijke cameo in 'Glass Onion'

Hij heeft ervan genoten.

Rian Johnson wist hoge ogen te gooien met beide Knives Out-films. Het tweede deel verscheen recentelijk op Netflix, waarin, net zoals het origineel, behoorlijk veel grote sterren spelen. Hieronder laat een wereldberoemde acteur zich uit over zijn cameo. Let op: SPOILERS volgen onder de trailer!



Het gaat hier om niemand minder dan Hugh Grant. De acteur is ook even kort te zien in de film als Phillip, de partner van Benoit Blanc (hoofdrolspeler Daniel Craig). Ondanks het feit dat het maar om een cameo gaat, heeft Grant, o.a. Notting Hill en Love Actually, er wel van genoten.

Reactie
Grant laat zich er tijdens een recent interview over uit: "Ja, ik zit in de film en ben getrouwd met James Bond" grapt hij. "Het is echt maar héél kort. Ik weet niet waarom ze mij voor de rol wilde hebben, maar ik vond de eerste 'Knives Out' film briljant, dus ik dacht, waarom ook niet? Ik was maar een paar uur op de set maar het was een leuke ervaring!"

Grant is echter niet de enige grote Hollywood-ster die maar heel eventjes opduikt in Glass Onion. In de film worden vele acteurs genoemd, zoals Jared Leto en Jeremy Renner, maar wist je ook dat Joseph Gordon-Levitt in de film 'speelt'? Hij is namelijk de stem van 'The Hourly Dong'-klok. Hij duikt eigenlijk altijd wel op in elk project dat Johnson maakt, zoals dat hieronder te zien is.



Meer?
Hoewel Grant dus maar kort te zien is in de film, zou het kunnen dat hij in het vervolg meer krijgt te doen. Er komt namelijk sowieso een derde Knives Out-film, waarvoor Craig al getekend heeft, dus wie weet keert Benoit Blancs partner ook wel terug.

NieuwsFilm

meest populair