5 topacteurs die opeens van het toneel verdwenen

5 topacteurs die opeens van het toneel verdwenen

Van 'hot' naar 'not (so much)"

Acteur Brendan Fraser was begin jaren 2000 een bekend gezicht in Hollywood. Hij heeft het echter een lange tijd behoorlijk lastig gehad en was jarenlang nauwelijks te zien. Nu maakt hij zijn grote comeback in The Whale. Hier zijn 4 andere acteurs die ook erg populair waren maar in één keer verdwenen.

Orlando Bloom
We beginnen het lijstje met een absolute Hollywood 'heavyweight'. Bloom was een van de grootste sterren en wist grote rollen te bemachtigen in wereldberoemde franchises zoals The Lord Of The Rings en Pirates of the Caribbean.

Ook speelde hij de hoofdrol in blockbusters zoals Elizabethtown en Kingdom of Heaven. Toen werd het stil... Bloom tekende dan misschien nog wel niet zo heel lang geleden voor de serie Carnival Row, hij is lang niet meer zo geliefd als eerst.

Eric Bana
Net zoals Bloom was ook Bana in Troy te zien. Dit is echter niet de enige grote rol die Bana wist te bemachtigen. Hij speelde in de ene naar de andere grote film, zoals o.a. Black Hawk Down, Hulk en Munich.

In 2009 speelde hij de schurk Nero in de Star Trek-reboot, maar hierna ging het bergafwaarts. Zijn volgende echt grote rol kwam pas weer in 2018, in de serie Dirty John. De laatste jaren moet Bana voornamelijk genoegen nemen met kleinere rollen.

Uma Thurman
Thurman werd begin jaren 90 een van de liefste actrices in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in de nodige Quentin Tarantino-films, namelijk Pulp Fiction en het Kill Bill-tweeluik.

Ze toonde aan dat ze alles aankon; of het nu ging om romcom Prime, de musical The Producers of de komedie My Super Ex-Girlfriend, ze deinsde nergens voor terug. Toch kregen we haar minder te zien. Ondanks het feit dat ze werd genomineerd voor een Emmy voor Smash, is ze de laatste jaren lang niet meer zo aanwezig in de spotlights als tevoren.

Clive Owen
Maar weinig acteurs waren zo geliefd als Clive Owen begin jaren 2000. De acteur werd zowat voor elke film gevraagd. Denk bijvoorbeeld maar aan Gosford Park, Closer, Sin City, Inside Men en Children of Men.

Hoewel hij wel nog was te zien in blockbusters als Valerian and the City Of A Thousand Planets en Gemini Men kunnen deze twee verre van succesvol genoemd worden... Gelukkig wist hij wel weer hoge ogen te gooien in kleinere series zoals Hemingway & Gellhorn en The Knick.

NieuwsFilm

meest populair