Dit is de reden waarom Marvel-acteur Jeremy Renner zwaargewond in het ziekenhuis ligt

Dit is de reden waarom Marvel-acteur Jeremy Renner zwaargewond in het ziekenhuis ligt

Een afschuwelijk ongeluk waarbij de acteur bijna zijn been verloor.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Marvel-acteur Jeremy Renner. De Hawkeye-acteur werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Nu weten we iets meer over zijn toestand.

Renner, eveneens bekend van sterk onthaalde films zoals o.a. The Town, The Hurt Locker en Wind River, bezit met zijn familie een huis in het noorden van Nevada. Hier is de afgelopen dagen bijzonder veel sneeuw gevallen, waardoor sommige mensen zelfs zonder stroom kwamen te zitten. Terwijl de acteur aan het sneeuwschuiven was, is hij zwaargewond geraakt.

Vreselijk ongeluk
Renners buurman zegt dat de acteur zijn oprit sneeuwvrij aan het maken was, toen zijn sneeuwruimmachine, een Snowcat (een speciaal rupsvoertuig ter grootte van een vrachtwagen, ontworpen om op sneeuw te rijden) over zijn been reed. De buurman, die gelukkig een dokter is, schoot meteen te hulp en zorgde voor Renner totdat hij met een helikopter naar het ziekenhuis werd gesneld.

Blijkbaar heeft Renner enorm veel bloed verloren, waardoor hij in een kritieke maar gelukkig wel stabiele toestand verkeert. Hoe dit precies heeft kunnen gebeuren is vooralsnog onduidelijk, want een Snowcat heeft normaal een veiligheidssysteem waardoor deze ongelukken niet kunnen en mogen gebeuren. De politie is dan ook een onderzoek gestart.

Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair