Chris Pratt begint zelf op 'Super Mario' te lijken

Chris Pratt begint zelf op 'Super Mario' te lijken

Hij neem de rol wel heel erg serieus.

Er kwamen veel uiteenlopende reacties toen het bleek dat Chris Pratt de stem van Mario in The Super Mario Bros. Movie ging inspreken. Velen hadden toch liever Charles Martinet in deze rol gezien. Hij is de stem van de Italiaanse loodgieter in de videospellen. Pratt zelf lijkt echter wel te genieten van deze kans die hij gekregen heeft.

Op zijn Instagram-pagina post hij regelmatig vanalles en nog wat. Bij zijn meest recente posts lijkt het wel alsof hij zelf aan het transformeren is in Mario. Dat heeft voornamelijk te maken met de grote snor die hij aan het groeien is.

Promoten
Of hij dit expres doet is niet bekend, maar het ziet er in ieder geval erg grappig uit. Het zou in ieder geval een efficiëntie manier zijn om film stiekem nog een beetje te promoten.

De agenda van de Jurassic World-acteur is de aankomende tijd erg druk. Binnenkort zal hij ook te zien zijn in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Ook zal hij in 2024 als stem van Garfield verschijnen.

Hype
Er is al veel hype voor The Super Mario Bros. Movie. Over een paar maanden is het dan eindelijk zo ver en kan de film op het witte doek gezien worden.



NieuwsFilm

meest populair