Eerste teaser vijfde 'Evil Dead'-film is behoorlijk creepy!

Eerste teaser vijfde 'Evil Dead'-film is behoorlijk creepy!

De vijfde film in de reeks.

In 2013 verscheen nog het stevige rebootvervolg Evil Dead op de originele trilogie Evil Dead uit 1981, 1987 en 1992 en even later was de horrorkomedieserie Ash vs Evil Dead.

Dit jaar is het tijd voor een nieuwe film die net als de film uit 2013 behoorlijk bloederig gaat worden.

Dit keer heet de film Evil Dead Rise en deze komt van regisseur Lee Cronin en er zijn rollen voor onder meer Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Gabrielle Echols, Morgan Davies, Nell Fisher en Mia Challis.

Vijfde film
In de vijfde Evil Dead-film brengt een vermoeide Beth een bezoek aan haar oudere zus Ellie, iets dat ze al veel eerder had moeten doen. De zus voedt in haar eentje drie kinderen op in een appartement in Los Angeles.

De hereniging van de zussen wordt verstoord door de ontdekking van een mysterieus boek diep verstopt van gebouw waar Ellie woont. Het leidt tot een oerstrijd tussen bloeddorstige demonen en Beth die probeert te overleven, samen met de kinderen en haar zus.

Eerste teaser
In april zal Evil Dead Rise in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen en nu hebben we hieronder de eerste teaser voor de complete trailer die morgen zal verschijnen.


Vanaf 20 april in de Nederlandse bioscopen. Hieronder ook het bijhorende affiche.



NieuwsFilm

meest populair