Foto geeft nieuwe blik op Ghostface-killer in 'Scream 6' prijs

Foto geeft nieuwe blik op Ghostface-killer in 'Scream 6' prijs

Ghostface ziet er weer oud en vertrouwd uit in 'Scream 6'.

In maart kunnen we in de bioscoop genieten van een nieuw hoofdstuk in de Scream-serie. En in Scream 6 is alles anders. De actie verplaatst zich van een slapend stadje naar New York City en hoofdrolspeelster Neve Campbell keert niet meer terug. Maar één belangrijk element verandert niet.

USA Today deelde een nieuwe foto waaruit blijkt dat er niks verandert aan de look van de Ghostface-moordenaar. Het iconische masker en kostuum van de moordenaar blijven intact. Ook al weten we niet wie er deze keer achter het masker schuilgaat. Bekijk de nieuwe foto hieronder.


Bekijk de afbeelding
(Photo: PHILIPPE BOSSÉ/PARAMOUNT PICTURES EN SPYGLASS MEDIA GROUP)

Plot Scream 6
In Scream 6 verlaten de vier overlevenden van de laatste Ghostface-moorden het stadje Woodsboro om een nieuw leven te beginnen in New York.

Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere en Courteney Cox keren terug in de zesde film en ze worden versterkt door een nieuwe castleden Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra en Samara Weaving.

Scream 6 is vanaf 9 maar in de bioscopen te zien. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair