Vervolgen op 'Avatar: The Way of Water' komen er nu 100%

Vervolgen op 'Avatar: The Way of Water' komen er nu 100%

De regisseur gaat het nog behoorlijk druk krijgen!

James Cameron heeft laten weten dat Avatar: The Way of Water zeker weten zijn geld terug gaat verdienen. En dat betekent dat de geplande verdere vervolgen er zeker weten komen.

Tijdens een nieuwe aflevering van Who's Talking to Chris Wallace? van CNN kwam het onderwerp ter sprake. Het is nog niet zeker of de film 2 miljard dollar gaat opbrengen, maar desondanks is de film al uit de rode cijfers. En dat betekent dat de drie nieuwe vervolgen er 100% zeker komen.

Een flinke kluif
Cameron heeft aangegeven dat de live-opnames van Avatar 3 al zijn afgerond en dat dit ook geldt voor een groot stuk van deel 4. Maar hij gaat het toch nog steeds ontzettend druk krijgen.

"Het lijkt erop dat de film met het huidige momentum in de komende dagen zijn kosten terug gaat verdienen, dus nu moet ik de vervolgen wel maken," aldus Cameron.

"En ik weet zeker dat we binnenkort gesprekken met Disney gaan voeren over alles omtrent Avatar 3, waarvan de opnames al zijn afgerond. En delen 4 en 5 zijn al geschreven, en een deel van 4 is al gefilmd. Dus ja, je kunt wel stellen dat we een franchise zijn begonnen."

Deel 2 in de bioscoop
Avatar: The Way of Water draait nog wel even in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair