Gerucht: Mel Gibson gaat eindelijk beginnen aan 'The Passion of the Christ'-vervolg

Gerucht: Mel Gibson gaat eindelijk beginnen aan 'The Passion of the Christ'-vervolg

Jezus herrijst in 'The Passion of the Christ: Resurrection'.

Mel Gibson heeft natuurlijk al in heel wat iconische films meegespeeld, maar ook heeft hij zelf behoorlijk wat succesvolle films gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan The Passion of the Christ uit 2004. Enige tijd geleden leek het er op dat deze film een onverwachte sequel zou krijgen en nu blijkt het dat Gibson hier al mee bezig is.

De filmwebsite World of Reel komt nu namelijk met het gerucht dat Gibson binnenkort begint aan het vervolg, genaamd The Passion of the Christ: Resurrection. Acteur Jim Caviezel zal naar verluidt wederom in de huid kruipen van Jezus.

Wat te verwachten
Zo staat er dat Gibson maar liefst ongeveer 10 jaar is bezig geweest met het script voor het vervolg. Braveheart schrijver Randall Wallace heeft nu eindelijk het verhaal afgemaakt, dus kunnen de opnames beginnen.

Resurrection zal zich focussen op de opstanding (of verrijzenis) van Jezus op de derde dag. Passion Of the Christ kostte 30 miljoen dollar om te maken, maar bracht wereldwijd maar liefst 612 miljoen dollar op. Hierdoor is de film nog steeds één van de meest succesvolle onafhankelijke films aller tijden.

Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair