Rian Johnson laat zich uit over dé cameo van deze grote ster in 'Glass Onion'

Rian Johnson laat zich uit over dé cameo van deze grote ster in 'Glass Onion'

De acteur zelf liet zich er laatst al over uit en nu volgt dus de regisseur.

In 2019 wist regisseur Rian Johnson hoge ogen te gooien met Knives Out. Recentelijk verscheen het vervolg hierop, genaamd Glass Onion, waarin weer de nodige grote sterren zitten. Recentelijk liet een topacteur zich nog uit over zijn cameo in de blockbuster, maar nu laat ook de filmmaker zelf van zich horen. Opgelet: SPOILERS volgen onder de trailer!



Het gaat hier om niemand minder dan Hugh Grant. De acteur is ook even kort te zien in de film als Phillip, de partner van Benoit Blanc (hoofdrolspeler Daniel Craig). Ondanks het feit dat het maar om een cameo gaat, heeft Grant, o.a. Notting Hill en Love Actually, er wel van genoten.

Reactie
Grant laat zich er tijdens een recent interview over uit: "Ja, ik zit in de film en ben getrouwd met James Bond" grapt hij. "Het is echt maar héél kort. Ik weet niet waarom ze mij voor de rol wilde hebben, maar ik vond de eerste 'Knives Out' film briljant, dus ik dacht, waarom ook niet? Ik was maar een paar uur op de set maar het was een leuke ervaring!"

Nu legt Johnson uit waarom hij wilde samenwerken met Grant en waarom zijn personage zo belangrijk is: "Ik dacht bij mezelf: wie zou het beste zijn om de partner te kunnen spelen van Blanc? Ik moest meteen denken aan Hugh Grant. Ik heb genoten van onze samenwerking, ook al was dit maar een enkele dag. Ik vond het leuk om een korte blik te geven van Blancs leven. Zo zien we Philips een brood bakken en voor Blanc zorgen. Ik zie ze een beetje als Sherlock en Watson. Ze vormen een heel goed duo".

Meer?
Hoewel Grant dus maar kort te zien is in de film, zou het kunnen dat hij in het vervolg meer krijgt te doen. Er komt namelijk sowieso een derde Knives Out-film, waarvoor Craig al getekend heeft, dus wie weet keert Benoit Blancs partner ook wel terug.

NieuwsFilm

meest populair