Nicolas Cage zou rol in 'Star Wars' weigeren voor deze filmreeks

Nicolas Cage zou rol in 'Star Wars' weigeren voor deze filmreeks

Liever 'Trek' dan 'Wars' achter het woordje 'Star'.

Nicolas Cage is de laatste jaren weer behoorlijk 'in'. Zo wist de acteur hoge ogen te gooien in Pig, The Unbearable Weight of Massive Talent en werd ook de trailer van zijn laatste film, Renfield, waarin hij Dracula speelt, goed onthaald (zie deze hieronder). Nu heeft de acteur het over een wereldberoemde franchise waar hij graag aan mee zou willen werken.



Cage is op dit moment zijn film The Old Way flink aan het promoten. Hij geeft dan ook de nodige interviews om deze western zo goed mogelijk in de spotlights te zetten. Een journalist vroeg of hij interesse had in het spelen van een Star Wars-film. Zijn reactie was als volgt.

Wel Star, geen Wars
Zo zegt de met een Oscar bekroonde acteur: "Nee, als ik heel eerlijk ben heb ik daar niet zoveel interesse in. Ik ben een 'trekkie'. Ik wil werken op de Enterprise. Ik ben opgegroeid kijkend naar Shatner en ook vond ik Chris Pine geweldig in de films. Ik ben een gigantische fan van Star Trek".

"Ik hou enorm veel van Star Trek, de politieke en sociale kant. Dit is volgens mij echt hoe sciencefiction in elkaar hoort te steken. Ik wil niet deel uitmaken van de Star Wars-familie, maar wel van de Star Trek-familie. Het zou geweldig zijn als hij mij hier ooit voor vragen!"

NieuwsFilm

meest populair