Verwacht niet teveel van Nicolas Cage's Dracula in 'Renfield'

Verwacht niet teveel van Nicolas Cage's Dracula in 'Renfield'

De acteur waarschuwt zijn fans.

Nicolas Cage is de laatste jaren weer behoorlijk 'in'. Zo wist de acteur hoge ogen te gooien in Pig, The Unbearable Weight of Massive Talent en werd ook de trailer van zijn laatste film, Renfield, waarin hij Dracula speelt, goed onthaald. We moeten wel echter niet teveel van zijn rol verwachten.

De eerste beelden van de film werden enkele dagen geleden online gezet. Fans van de acteur waren meteen door het dolle heen en waren enorm enthousiast van de enkele seconden dat Cage in beeld was. De acteur waarschuwt ons nu zelf door te zeggen dat hij niet zo heel veel te zien zal zijn.

Hoge verwachtingen
Zo zegt Cage: "Ik weet dat de verwachtingen hoog zijn. Dat is best lastig. Vele acteurs zijn al in de huid gekropen van Dracula. Soms hebben we ongelooflijke acteerprestaties gezien, maar er zitten ook mindere tussen. Ik wil natuurlijk aan de goede kant zitten. Tegelijkertijd wil ik ook iets nieuws en verfrissend laten zien, iets dat we nog niet eerder hebben gezien".

"Weet wel dat dit geen echte Dracula-film is. Dit is de film van Nicolas Hoult, want het draait om zijn Renfield. Het is geen film waarin we Dracula 2 uur lang krijgen te zien, dus verwacht dat ook niet. Ik heb wel de nodige scènes in de film zitten waarvan ik denk dat ze Dracula waardig zijn. Het was fantastisch om in de huid te mogen kruipen van dit legendarische personage en ik hoop dat ik iets toevoeg aan al het werk dat al bestaat".

Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair