Netflix geeft fans een kijkje achter de schermen van 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Netflix geeft fans een kijkje achter de schermen van 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Ga met regisseur Rian Johnson en de cast en crew behind-the-scenes

Glass Onion: A Knives Out Mystery wordt snel één van de best bekeken films op Netflix ooit. Voor wie geen genoeg kan krijgen van Benoit Blanc en een cast van kleurrijke personages biedt Netflix nu een exclusieve blik achter de schermen.

Regisseur Rian Johnson bespreekt samen met cast- en crewleden het maken van een moordmysterie voor de moderne tijd. In de 30 minuten durende behind-the-scenes-video komen we meer te weten over de cast en crew van de film, we horen leuke verhalen van de set en we komen erachter wat de titel Glass Onion nu eigenlijk betekent.



Netflix top 10
Glass Onion staat na een paar weken al in de top 10 meest bekeken Netflix-films en maakt een goede kans om de nummer 1 plek te veroveren.

In Glass Onion: A Knives Out Mystery nodigt miljardair Miles Bron zijn beste vrienden uit voor een vakantie op zijn privé-eiland. Als één van de gasten onder mysterieuze omstandigheden overlijdt wordt detective Benoit Blanc ingezet om het mysterie op te lossen.

Glass Onion heeft een sterrencast van Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista, Kathryn Hahn en Janelle Monáe. Bekijk de film nu op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair