Voormalige 'James Bond'-acteur George Lazenby wil deze acteur de nieuwe 007 zien worden

Voormalige 'James Bond'-acteur George Lazenby wil deze acteur de nieuwe 007 zien worden

Een beroemde landgenoot.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt weet je nu wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond. De acteur kroop voor de allerlaatste keer in de huid van 007 in No Time To Die. Dit betekent dat ze nu op zoek moeten naar een vervanger. De voormalige James Bond-acteur George Lazenby weet wie hij graag wil zien.

De laatste paar maanden hebben we behoorlijk veel namen voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld maar aan Idris Elba, Henry Cavill en Tom Hardy. De laatste paar weken wordt Bullet Train-ster Aaron Taylor-Johnson echter vaker genoemd. Lazenby komt echter met een hele andere naam.

Bond
Lazenby speelde maar één enkele keer James Bond, namelijk in On Her Majesty's Secret Service, in 1969. Hij was toen 29 jaar oud. Nu, een dikke 50 jaar later, heeft de Australische acteur een voorkeur voor een bepaalde acteur, namelijk niemand minder dan zijn landgenoot Liam Hemsworth.

Liam, de broer van Thor-acteur Chris Hemsworth, scoorde enige tijd geleden ook al de hoofdrol in het vierde seizoen van The Witcher, waarin hij Cavill zal vervangen. Lazenby vindt echter dat Liam ook de rol van Bond verdient.



Ervaring
Tijdens een recent interview legt Lazenby uit waarom Hemsworth de rol zou moeten krijgen. Zo zegt hij dat Hemsworth, ondanks zijn jonge leeftijd, (hij is pas 29) al veel ervaring heeft.

Volgens Lazenby kan Hemsworth ook goed omgaan met de druk die gekoppeld gaat met het spelen van Bond. Hij staat namelijk al jaren volop in de spotlights en dit zal alleen maar toenemen nu dat hij Geralt of Rivia zal gaan spelen.

NieuwsFilm

meest populair