'Eternals'-ster weet nog steeds niet of er een vervolg komt op de Marvel-film

'Eternals'-ster weet nog steeds niet of er een vervolg komt op de Marvel-film

Kumail Nanjiani wacht nog steeds op een telefoontje wanneer hij terug mag keren naar het MCU.

Kumail Nanjiani speelde in de Marvel-film Eternals de superheld Kingo. In een interview met Total Film vertelt hij dat hij nog steeds niks heeft gehoord over een eventueel vervolg op de film of een terugkeer van zijn personage in het MCU.

Eternals kwam in 2021 uit en was de eerste film in het MCU die overwegend negatieve recensies kreeg. De film deed het ook al niet bijzonder goed aan de box office. Sindsdien gaan er regelmatig geruchten over waar en wanneer we de personages uit Eternals weer gaan zien, maar er is nooit officieel iets aangekondigd.

Nanjiani weel dolgraag terugkeren
Één van de beter ontvangen elementen uit de film was de superheld Kingo, gespeeld door Kumail Nanjiani. De acteur sprak met Total Film over zijn mogelijke terugkeer naar het superhelden universum:

"Ik zou heel graag terug willen komen. Maar ik ben nog steeds aan het wachten of en wanneer dat gaat gebeuren. Het was fantastisch om Kingo te spelen, het zou jammer zijn als het maar voor één keer was. Maar weet je, helaas maak ik de beslissingen niet."

Bekijk de afbeelding
Grote toekomst voor het MCU
MCU-baas Kevin Feige maakte onlangs een groot plan bekend voor de komende jaren van het film-universum, met o.a. Twee nieuwe Avengers-films. Over een eventueel vervolg op Eternals of waar we het superheldenteam terug gaan zien maakte hij niks bekend.

Eternals is te zien op Disney+



NieuwsFilm

meest populair