Yolanthe Cabau trekt alle aandacht in strak jurkje

Ook in Amerika is de Nederlandse actrice een ster.

Afgelopen dinsdagavond vond alweer de 80e editie van de Golden Globes plaats in Beverly Hills. Natuurlijk kwamen hier veel grote sterren en acteurs op af, maar er was ook een geliefde BN'er bij.

Het gaat hier om niemand minder dan Yolanthe Cabau. Zij schitterde op de loper van de Goldes Globes. Hier worden elk jaar weer de beste films en series in het zonnetje worden gezet, maar ook de bloedmooie Nederlandse actrice mag er zijn. Dat is duidelijk te zien aan de onderstaande foto's.



Carrière
Ondanks het feit dat Cabau voornamelijk in Nederlandse films te zien is, scoort ze toch ook af en toe een rollen in Amerikaanse producties. Zo bevond ze zich enige tijd geleden nog in Egypte voor de opnames van de Amerikaanse thriller Egyptian Affair. Recentelijk tekende ze ook nog voor een rol in Vacation Nightmare.

De grote winnaar van de avond was toch wel The Banshees of Inisherin. De nieuwe film van Martin McDonagh, (o.a. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) werd erg sterk onthaald. Niet zo heel gek dus, dat deze film 8 keer genomineerd werd en drie beeldjes mee naar huis mocht nemen.

Cabau
Cabau wist echter anders ook hoge ogen te gooien met haar kiekjes. Zo kreeg de 37-jarige schoonheid in één keer meer volgers op Instagram. Op dit moment staat de teller op 1,3 miljoen. Mocht je haar Instagram-pagina willen bekijken, klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair