Eerste foto's 'Road House' met Jake Gyllenhaal & Conor McGregor

Eerste foto's 'Road House' met Jake Gyllenhaal & Conor McGregor

Twee flinke spierbundels.

Een Jake Gyllenhaal-film is altijd iets om naar uit te kijken. Zo wist de acteur al eerder hoge ogen te gooien in o.a. Brokeback Mountain, Prisoners en Nightcrawler. Hij heeft dan ook al samengewerkt met de nodige filmtalenten, maar staat in zijn nieuwste film tegenover niemand minder dan Conor McGregor.

De geliefde maar eveneens controversiële McGregor is een UFC-legende. Van 12 december 2015 t/m 26 november 2016 was hij wereldkampioen vedergewicht en van 13 november 2016 t/m 7 april 2018 wereldkampioen weer lichtgewicht bij de UFC. McGregor was daarmee de eerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd.

Iets anders
We hebben natuurlijk al veel worstelaars de stap naar Hollywood zien maken. Denk bijvoorbeeld maar aan Dwayne 'The Rock' Johnson, John Cena en Dave Bautista. Spierbundel McGregor lijkt nu dit voorbeeld te volgen.

De Ier scoorde meteen een grote rol in een blockbuster, genaamd Road House. Misschien komt deze titel je bekend voor. Het gaat namelijk om een remake van de originele Road House uit 1989.

Foto's
Gyllenhaal en McGregor tekenden enige tijd geleden voor de hoofdrollen en nu zijn de eerste kiekjes op het web geplaatst. McGregor deelde deze ook zelf op zijn Twitter-account.



Enige tijd geleden deelde Gyllenhaal ook een foto op zijn Instagram-pagina. Hij is namelijk enorm blij dat hij eindelijk eens mocht samenwerken met regisseur Doug Liman. Dit was altijd een van zijn grootste dromen en deze komt dankzij Road House nu dus ook uit.



Interesse in nog meer kiekjes? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair