Eerste blik op Amy Winehouse-biopic 'Back to Black'

Eerste blik op Amy Winehouse-biopic 'Back to Black'

De actrice lijkt sprekend op de zangeres!

Er zijn inmiddels talloze films gemaakt over de grootste artiesten in de muziekwereld. Denk aan Bohemian Rhapsody, Walk the Line of de recente blockbuster Elvis. Over het leven van Amy Winehouse is uiteraard ook genoeg te vertellen, dus staat een biopic over de zangeres op de planning. De eerste foto van Back to Black is inmiddels gedeeld.

Eerste blik
Een eerste blik op de nieuwe film is onthuld door Deadline. Op de foto staat actrice Marisa Abela als Amy Winehouse en de gelijkenis is bijna eng! Met het iconische haar, piercing en make-up van de zangeres, lijkt Abela (nu te zien in Rogue Agent) sprekend op de overleden Winehouse.



Regisseur
Back to Black werd al aangekondigd in 2018, maar begint nu pas een beetje vorm te krijgen. In juli 2022 werd pas bekend wie voor deze biopic in de regiestoel gaat plaatsnemen. Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey) zal Back to Black gaan regisseren.

Andere insteek
De Britse zangeres stierf in 2011 op 27-jarige leeftijd aan een alcoholvergiftiging. Hoewel dat een groot onderdeel is van haar nalatenschap, zal Back to Black een andere insteek hebben.

De biopic is namelijk gericht op de impact van Winehouse. Zo zal voornamelijk te zien zijn hoe de zangeres zo bekend is geworden en zal de film zich afspelen vóór haar dood.

NieuwsFilm

meest populair