Miley Cyrus wandelt zo het zwembad uit in nieuwe videoclip

Miley Cyrus wandelt zo het zwembad uit in nieuwe videoclip

Gaat haar nieuwe muzieknummer om ex Liam Hemsworth?

De wereldberoemde zangeres Miley Cyrus deelt wel vaker 'spannende' foto's en filmpjes op haar Instagram-pagina. Nu is het weer raak.

De 30-jarige Cyrus is al jarenlang een geliefde zangeres. Daar blijft het echter niet bij. Ook heeft ze al behoorlijk wat geacteerd. Zo verkreeg ze internationale bekendheid dankzij haar rol als Hannah Montana in de gelijknamige serie op Disney Channel. Vanaf toen wist ze meerdere kleine rollen te bemachtigen.

Muziek
Muziek blijft echter toch haar grootste passie. Cyrus brengt nu weer een nieuw nummer uit, genaamd Flowers. De nodige fans denken dat dit gaat over haar ex-man, acteur Liam Hemsworth. De twee sterren trouwden in 2018, maar een jaar later besloot Hemsworth al een punt te zetten achter hun huwelijk.

Velen vermoeden dat Flowers over haar gefaalde huwelijk gaat. Zo zegt Cyrus in het nummer hoe zij haar best deed voor een relatie die mislukte, maar dat ze daar nu eindelijk overheen heeft weten te zetten. Niet zo heel gek dus, dat Cyrus het nummer 'heel toevallig' net op de verjaardag van Hemsworth met de wereld deelde.

Complimenten
Daar blijft het echter niet bij. Behoorlijk veel mensen vinden dat Cyrus er fantastisch uitziet in de nieuwe videoclip. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er beeldschoon uit, en vooral de scene waarin ze behoorlijk sensueel het zwembad uitloopt werd goed onthaald.

Interesse in de videoclip? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair