Maakt deze 'Star Trek'-actrice binnenkort de overstap naar 'Star Wars'?

Maakt deze 'Star Trek'-actrice binnenkort de overstap naar 'Star Wars'?

Dat zal bij sommige fans van de rivaliserende franchises ongetwijfeld gevoelig liggen.

Jameela Jamil heeft al een personage ingesproken in de tv-serie Star Trek: Prodigy. Nu wil ze in het welbekende rivaliserende universum een rol spelen. Ze zou graag een schurk in Star Wars willen worden.

De Britse actrice heeft een carrière waar de gemiddelde Comic Con-bezoeker erg jaloers van zou worden. Naast haar rol in Star Trek heeft ze ook Wonder Woman in DC League of Super-Pets ingesproken en is ze tevens te zien als Titiana in She-Hulk: Attorney at Law

Nog één
Tegenover SFX magazine is ze dan ook zeer duidelijk: "Ik heb DC gedaan, ik heb het MCU gedaan, ik ben nu in Star Trek, dus het voelt niet meer dan normaal dat ik op zijn minst een poging zou moeten wagen voor Star Wars."

Ze weet ook goed waarom een schurkenrol hierin haar het meest aanspreekt: "Ik hou er echt van om de slechterik te spelen. Ik geniet van complexe personages die beginnen als onbetrouwbaar, maar wie gaandeweg het verhaal steeds herkenbaarder worden."

Multitalent
Ze is in zowel het stemacteren als met 'normale' acteren bekwaam, dus wat dat betreft zouden er veel mogelijkheden voor haar zijn. Het wordt dus goed opletten om te zien of je Jamil binnenkort in een Star Wars-project voorbij ziet komen.



NieuwsFilm

meest populair