Netflix verwijderalarm: bekijk deze topfilm snel voordat hij verdwijnt

Netflix verwijderalarm: bekijk deze topfilm snel voordat hij verdwijnt

Veel series verdwijnen, maar gelukkig valt het mee met de films.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even dé film die je moet kijken voordat deze 'verdwijnt'!

Gelukkig valt het de 'schoonmaak-actie' van Netflix nu reuze mee, maar toch zit er een grote titel tussen die toch wel meer dan de moeite waard is, namelijk The Mauritanian.

Verhaal
The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ould Slahi (Tahar Rahim), die werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay.

Wanneer hij alle hoop dreigt te verliezen, vindt hij bondgenoten in advocaat Nancy Hollander (Jodie Foster) en Teri Duncan (Shailene Woodley). Ze worden tegengewerkt door militair aanklager Stuart Couch (Benedict Cumberbatch).

Trailer
Mocht je de film nog willen zien, doe dat dan snel! Hij staat namelijk nog maar enkele dagen online. Nog niet overtuigd? The Mauritinian scoort een hele nette 75% op Rotten Tomatoes en een 7,4 op IMDb. Bekijk de indrukwekkende trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair