Trailer 'The Mandalorian' seizoen 3 geeft indrukwekkend vervolg aan het Star Wars Universe

Trailer 'The Mandalorian' seizoen 3 geeft indrukwekkend vervolg aan het Star Wars Universe

Disney blijft succesvol het Star Wars Universe uitbreiden.

Tussen 2015 en 2019 kregen we in de bioscopen vijf films van Disney's Lucasfilm te zien. Dit waren de drie vervolgfilms in de Skywalker Saga en de twee A Star Wars Story-films. Ondanks financiële successen, waren de reacties erg verdeeld.

Sinds de komst van Disney+ waait er duidelijk een andere wind in het sterrenstelsel. Eind 2019 trapte de streamer af met The Mandalorian en daarna verschenen de series The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi en Andor.

Grote successen
Ondanks dat er uiteraard ook de nodige discussies zijn over deze series, worden ze door de fans doorgaans een stuk beter ontvangen dan de films. In 2023 krijgen we het derde seizoen van The Mandalorian en de series Ahsoka en Skeleton Crew.

Trailer The Mandalorian
Na het sterk ontvangen Andor is het nu uitkijken naar seizoen 3 van The Mandalorian waarin Din Djarin / The Mandalorian van acteur Pedro Pascal (The Last of Us, Narcos) uiteraard weer het voornaamste hoofdfiguur is, samen met de kleine Grogu.

Het pad van de eenzame premiejager kruist opnieuw die van Giancarlo Esposito's Moff Gideon, Carl Weathers als Greef Karga, Katee Sackhoff als Bo-Katan Kryze en vele andere figuren.

Op SerieTotaal.nl vind je al het nieuws over de Star Wars-series.


1 maart start
Op 1 maart start het nieuwe seizoen van Star Wars: The Mandalorian seizoen 3 op Disney+. Hierboven zag je al de nieuwe trailer en hieronder hebben we de poster.



NieuwsFilm

meest populair