Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe krijgt flitsende trailer!

De volgende fase start aankomende maand.

Bram de Groot 18 januari 2023 22:30 in Video
Met de bioscoopfilm Black Panther: Wakanda Forever en The Guardians of the Galaxy Holiday Special op de Disney+ werd afgelopen november de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe (MCU) afgerond.

Aankomende maand verschijnt Ant-Man and the Wasp: Quantumania en deze film geeft de aftrap aan Phase 5 van het MCU. Met een nieuwe teaser hint Marvel Studios naar de eerste releases in de volgende reeks.

Phase 5-trailer
Na een snelle samenvatting van Phase 4 zie je in onderstaande beelden flitsen uit wat er allemaal gaat komen begin 2023, met Quantumania maar ook de film Guardians of the Galaxy Vol. 3 en de series Secret Invasion en Loki seizoen 2.

Andere films en series in Phase 5 zijn de 2023-titels What if...? seizoen 2, The Marvels, Ironheart, Echo en Agatha: Coven of Chaos en de 2024-titels Daredevil: Born Again, Captain America: New World Order, Thunderbolts en Blade.


Start op 15 februari
Op 15 februari start de vijfde fase dus met Ant-Man and the Wasp: Quantumania. De promotie voor die film wordt ondertussen opgeschaald, niet lang daarna is het waarschijnlijk alweer tijd voor Secret Invasion op Disney+.NieuwsFilm

meest populair