Michelle Monaghan's zoontje verandert in een vampier in bloedstollende 'Blood'

Michelle Monaghan's zoontje verandert in een vampier in bloedstollende 'Blood'

Een nieuwe enge clip werd nu weer vrijgegeven.

Ongeveer 3 weken geleden werd de trailer van de nieuwe horrorfilm Blood vrijgegeven. Hierin is de hoofdrol weggelegd voor actrice Michelle Monaghan. Nu is er weer een nieuwe clip opgedoken op het internet. Deze is hieronder te zien.

Het verhaal volgt Jess (Monaghan, o.a. bekend van Gone Baby Gone en True Detective), een alleenstaande moeder die met haar twee jonge kinderen verhuist. Ze koopt een oude boerderij op en in eerste instantie lijkt alles goed te gaan, maar dan gaat het toch mis...

Ongeluk
Haar zoontje Owen voelt zich aangetrokken door een oude boom in de tuin, waarop een vloek lijkt te heersen. Op een gegeven moment wordt het jongetje aangevallen door hun eigen hond, die al enkele dagen zoek was. Ondanks het feit dat Owen de aanval overleeft, verandert hij hierdoor wel behoorlijk.

De clip waarin hij wordt aangevallen is hieronder te zien. Attentie: het is wel tamelijk gruwelijk.



Trailer
Blood is de nieuwe film van regisseur Brad Anderson, o.a. bekend van de sterk onthaalde The Machinist. Hij deelde enige tijd geleden de eerste trailer. Mocht je deze gemist hebben, bekijk hem dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair