Jennifer Lopez gaat half uit de kleren in 'Shotgun Wedding'

Een hilarisch moment met Jennifer Coolidge.

FilmTotaal 19 januari 2023 12:41 in Video
Prime Video heeft een nieuwe clip gedeeld van Shotgun Wedding. In deze actiekomedie spelen Jennifer Lopez (Hustlers) en Josh Duhamel (Love, Simon) een koppel dat op hun huwelijkslocatie te maken krijgt met een gewelddadige gijzeling.

De clip draait om een lekker ongemakkelijk moment tussen Lopez' personage Darcy en haar schoonmoeder Carol, gespeeld door niemand minder dan The White Lotus-icoon Jennifer Coolidge.

Jennifer Lopez
Carol treft Darcy in aan in haar ondergoed terwijl ze iets af komt leveren in haar hotelkamer. Deze geinige scène ziet er veelbelovend uit.


In het kort
Darcy (Lopez) en Tom (Duhamel) nemen hun familieleden mee naar een unieke locatie voor hun bruiloft. Iedereen blijkt nogal een sterke mening te hebben over hun huwelijk, waardoor Darcy en Tom zelf ook beginnen te twijfelen.

Juist dan gaat het volledig mis: hun feest wordt op gewelddadige wijze onderbroken door een groep criminelen. Het koppel moet samenwerken om hun gasten te redden. De uitspraak 'tot de dood ons scheidt' krijgt zo een heel andere betekenis.

Prime Video
Shotgun Wedding is vanaf 27 januari op Prime Video te zien.NieuwsFilm

meest populair