Pakkende poster voor 'Inside' met topacteur Willem Dafoe

Pakkende poster voor 'Inside' met topacteur Willem Dafoe

Dafoe gevangen in penthouse in nieuwe poster.

Na de terugkeer als de schurk Green Goblin in Spiderman: No Way Home is Willem Dafoe binnenkort te zien in zijn nieuwe film, Inside. Hier is recent een pakkende poster van uitgebracht.

Dafoe heeft inmiddels veel grote titels achter zijn naam staan. Hij speelt onder andere in de eerste Spider Man reeks, American Psycho, The Northman en John Wick. Niet verrassend dus dat hij ook vier keer is genomineerd voor een Oscar.

Bij dat lijstje kan hij dus binnenkort ook Inside toevoegen. Op de twitter van Letterboxd is daar nu een eerste poster van uitgebracht. Die kan je hieronder zien.


Bekijk de afbeelding

Wat weten we al van Inside
In de psychologische horrorfilm zullen we Dafoe als een kunstdief volgen die een poging doet tot diefstal in een penthouse. Hierin komt hij vast te zitten en zullen we zien hoe hij moet gaan overleven.

Naast Dafoe staat er vooralsnog geen andere acteur op het lijstje van de cast. Het zou mogelijk zijn dat Dafoe zelfs de enige acteur is die op het scherm te zien is. Wel is er bekend gemaakt dat er meerdere bekende kunststukken te zien zullen zijn van bekende schilders.

Inside zal vanaf 10 maart in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair