Pedro Pascal is dé grote ster in Hollywood

Pedro Pascal is dé grote ster in Hollywood

Iedereen wil met de geliefde acteur samenwerken.

Vandaag de dag is er bijna geen serie die wordt uitgebracht zonder Pedro Pascal. De acteur is op dit moment enorm geliefd in Hollywood. In dit artikel blikken we terug op zijn nu al glansrijke carrière en hoe hij in één keer wereldberoemd werd.

Pascal werd geboren in Chili maar verliet het land na de militaire coup van Augusto Pinochet. Uiteindelijk kwam hij terecht in New York, waar hij studeerde aan de Tisch School of the Arts.

Grote doorbraak
Pascal begon zijn carrière in televisieseries. Ondanks het feit dat het gaat om grote titels, zoals o.a. Buffy the Vampire Slayer, Homeland en The Mentalist, moest hij genoegen nemen met kleine rollen of cameo's. Hier kwam echter verandering in met Game of Thrones.

Pascal scoorde in 2014 de rol van Oberyn Martel in het 4de seizoen van de populaire HBO-serie. Al snel groeide hij uit tot een 'fan favorite'. Een jaar later scoorde hij weer een van de grote hoofdrollen in de uiterst geliefde Netflix-serie Narcos, namelijk de rol van de Amerikaanse DEA-agent Javier Pena.

Succes
Vanaf dat moment had de acteur de rollen voor het oprapen. Zo wist hij hoge ogen te gooien in films als The Unbearable Weight of Massive Talent en Triple Frontier. Zijn grote voorkeur blijft toch echter wel series.

Zo speelt al sinds 2019 de Mandalorian in de gelijknamige serie, maar ook in The Book of Boba Fett. Pascal is nu weer te zien in een andere serie, genaamd The Last Of Us, gebaseerd op de gelijknamige populaire videospellen.

Hit
Deze serie lijkt nu al een enorm succes te gaan worden. De première van The Last Of Us was zo populair dat de service van HBO Max het allemaal even niet meer aan kon. Meer daarover lees je hier.

Naar verluidt hadden meerdere acteurs interesse in de rol. Een lange tijd werden de nodige grote en bekende acteurs genoemd zoals o.a. Tom Hardy, Hugh Jackman en Keanu Reeves, om er maar een paar te noemen.

Populair
Uiteindelijk ging Pascal er toch mee aan de haal. Ergens is dat wel te begrijpen, aangezien de acteur vandaag de dag enorm geliefd is. Heb je de trailer van The Last of Us-gemist? Bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair