De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 20 januari 2023 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Buddy Games (2019)
Regie: Josh Duhamel | Cast: Josh Duhamel, Olivia Munn, Dax Shepard, e.a. | Kijk direct
Zes vrienden hebben elkaar al in geen jaren gezien. Nu organiseren ze een reünie waarbij ze van plan zijn om een bijzondere reeks fysieke en mentale uitdagingen met elkaar aan te gaan waar een geldprijs aan gekoppeld zit. Hierbij helen ze oude wonden, herstellen ze eerdere fouten en leren ze ook de ware betekenis van vriendschap.The Mustang (2019)
Regie: Laure De Clermont-Tonnerre | Cast: Matthias Schoenaerts, Bruce Dern, Gideon Adlon, e.a. | Kijk direct
De zware crimineel Roman zit vast in de gevangenis in Nevada. Daar wordt hij verplicht om deel te nemen aan rehabilitatieprogramma met wilde paarden. Deze wordt geleid door de ervaren trainer Myles. Roman krijgt een oncontroleerbare en woeste mustang toegewezen die aardig op hemzelf lijkt. Ondertussen leert hij de nodige levenslessen.JUNG_E (2023)
Regie: Sang-ho Yeon | Cast: Kang Soo-yeon, Kim Hyun-joo, Ryu Kyung-soo, e.a. | Kijk direct
2194. De mensheid heeft gelaakt goed voor de aarde te zorgen, waardoor deze onbewoonbaar is geworden. De overlevenden wonen nu in een enorme schuilkelder waar een burgeroorlog is uitgebroken. Een onderzoeker probeert deze te beëindigen door de hersenen van een oorlogsheld te klonen: die van haar moeder. Hiervan worden onverslaanbare robots gemaakt die de strijd aan gaan.NieuwsFilm