3 erotische films op Netflix om nu te kijken

Zwoele films op de grote streamingdienst.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie erotische films zijn best leuk voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Secretary

Regie: Steven Shainberg | Hoofdrollen: Maggie Gyllenhaal, James Spader, Stephen McHattie | Kijk nu



Lee Holloway is net ontslagen uit een psychiatrische instelling, waar ze in behandeling was voor haar neiging tot zelfverminking. Omdat ze nog nooit een echte job heeft gehad, besluit ze op zoek te gaan naar werk. Al snel wordt ze aangenomen als secretaresse in het advocatenbureau van de bizarre Mr. E. Edward Grey. Haar taken lijken op het eerste zicht normaal, zelfs saai: typen, koffie serveren, klasseren... Maar langzamerhand raken Lee en Mr. Grey in een sadomasochistische relatie verwikkeld.

The To Do List

Regie: Maggie Carey | Hoofdrollen: Aubrey Plaza, Bill Hader, Rachel Bilson, Clark Gregg | Kijk nu



In de komedie The To-Do List gaat over overijverige Brandy Klark (Aubrey Plaza), die een "to-do list" maakt met allerlei "gewaagde" seksuele activiteiten, die ze nog wil beleven voordat ze naar de universiteit gaat.

The Next 365 Days

Regie: Barbara Bialowas | Hoofdrollen: Anna Maria Sieklucka, Michele Morrone, Rebecca Casiraghi | Kijk nu



Laura en Massimo proberen hun vertrouwensproblemen op te lossen, maar Nacho is vastbesloten om hen uit elkaar te drijven. Hun relatie staat op het spel.

NieuwsFilm

meest populair