Daisy Ridley over haar tijd bij 'Star Wars': een gekke wereld

Daisy Ridley over haar tijd bij 'Star Wars': een gekke wereld

De actrice was de eerste maar niet de laatste.

Daisy Ridley werd wereldberoemd dankzij de laatste Star Wars-trilogie. De actrice speelde hoofdrolspeelster Rey en is dus de eerste vrouw aan wie deze eer is weggelegd in 'a galaxy far, far away'. Nu geeft Ridley advies aan de actrices die zullen volgen.

Ridley is vandaag de dag misschien dan wel iets minder te zien, ze acteert nog steeds. Zo heeft ze getekend voor Sometimes I Think About Dying. Deze film is ze nu flink aan het promoten. Tijdens een recent interview laat zij zich uit over de toekomstige Star Wars-films en de vrouwen die in haar voetsporen zullen volgen.

Nieuwkomer
Hier hoort ook Amandla Stenberg bij. De 24-jarige actrice heeft getekend voor de hoofdrol in de Star Wars-serie The Acolyte. Ridley laat zich hier nu over uit.

Zo zegt Ridley: "Het is gekke wereld. Dat geldt niet alleen voor Star Wars, maar voor alles. Je moet er gewoon altijd proberen het beste van te maken en genieten van wat je doet, want het leven vliegt zo aan je voorbij".

Advies
Ridley vervolgt: "Amanda Stenberg kan heel goed haar eigen boontjes doppen. Ze is nog jong maar heeft al veel ervaring. Tijdens de 'Wakanda Forever'-première zat ik naast een belangrijk figuur die me zei dat 'The Acolyte' geweldig is".

Ondanks het feit dat Ridley haar succesvolle carrière heeft te danken aan Star Wars, kreeg ze ook enorm veel kritiek. Ridley waarschuwt nu dan ook Stenberg en zegt dat zij zich hier niet te veel mee moet bezighouden.

Focus
Zo eindigt Ridley door te zeggen: "We weten allemaal hoe het gaat. Veel mensen laten zich uit over bepaalde zaken waar ze niet veel vanaf weten en geven meer commentaar dan nodig is. Vind gewoon wat je zelf wil doen en waar je goed in bent en maak er het meeste van".

NieuwsFilm

meest populair