The Rock ontkent nu dat hij grote plannen had met het DC Universe

The Rock ontkent nu dat hij grote plannen had met het DC Universe

Dwayne Johnson zegt dat het enkel en alleen geruchten zijn.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen bij DC. Enkele weken geleden werd James Gunn aangesteld als de nieuwe grote baas van de superheldenstudio, waardoor veel grote namen al zijn vertrokken.

Zo zal Henry Cavill niet meer te zien zijn als Superman, ondanks het feit dat de spierbundel zelf recentelijk nog liet weten meer te doen te krijgen. Zelfs Patty Jenkins, de regisseuse van de eerste twee Wonder Woman-films, is vertrokken. Daar blijft het niet bij.

Dwayne Johnson
Ook Black Adam-ster Dwayne 'The Rock' Johnson lijkt geen toekomst meer te hebben in het DCU. De reden hiervoor? De acteur zou zich teveel bemoeien met alles wat er in en bij DC gebeurt.

Het gerucht dat de ronde deed was dat Johnson het allemaal naar zijn hand zou willen zetten en dat hij achter de schermen zou proberen om meer macht te vergaren. Ook wordt er gezegd dat hij zou willen terugkeren voor meerdere films en dit in zijn contract wilde laten zetten om hier zeker van te zijn.

Reactie
Hij laat zich hier nu zelf over uit. Tijdens een recent interview zegt Johnson het volgende: "Dat is gewoon niet waar. Natuurlijk heb ik gesprekken gevoerd met DC, maar het ging niet over de toekomst van mijn personage of DC".

"Het is een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen. Er worden behoorlijk wat verhalen over mij de wereld in worden geholpen. Je moet hiermee om weten te gaan en proberen het van je af te laten glijden. Hoe meer je erop ingaat, hoe erger het vaak wordt".

NieuwsFilm

meest populair