Dit weten we al over de Marvel-film 'Venom 3'

Dit weten we al over de Marvel-film 'Venom 3'

Volgend jaar in de bioscoop?

Komende jaren gaan we flink wat films in Sony's Spider-Man Universe om ons oren krijgen. Na twee Venom-films en Morbius krijgen we dit jaar Kraven the Hunter te zien en in 2024 is het tijd voor El Muerto en Madame Web.

Maar hoe zit het met de opvolger van Venom: Let There Be Carnage uit 2021? Hieronder wat we weten over die film.

Minimaal 3 Venom-films
In 2018 werd duidelijk dat acteur Tom Hardy had getekend voor drie films. Ondanks dat Let There Be Carnage-regisseur Andy Serkis terug wilde keren voor deel drie, werd even geleden duidelijk dat Sony die klus overlaat aan iemand anders.

Afgelopen jaar werd namelijk onthuld dat Kelly Marcel het script voor Venom 3 schrijft en dat zij de superheldenfilm ook zal regisseren. De opnames zouden deze zomer moeten gaan starten.

Connectie met MCU?
In een scène tijdens de aftiteling van Let There Be Carnage zagen we hoe Eddie Brock/Venom naar het Marvel Cinematic Universe werd getransporteerd door de spreuk van Doctor Strange in de latere film Spider-Man: No Way Home.

Aan het einde van die film zagen we dat Brock/Venom weer terug werd gestuurd naar Sony's Spider-Man Universe. Het mag dus duidelijk zijn dat Venom zijn avontuur niet in het MCU beleeft.


Cast en verhaal
De derde film zal ongetwijfeld enkele nieuwe gezichten introduceren, maar de kans is groot dat we minimaal Stephen Graham als Detective Patrick Mulligan / Toxin en Michelle Williams als Anne Weying / She-Venom terug zien in deel drie.

De kans is groot dat Spider-Man (Tom Holland) en Venom elkaar in deze film gaan ontmoeten. Naar verwachting verschijnt Venom 3 in oktober 2024 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair