De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Pledge (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Penn | Cast: Jack Nicholson, Patricia Clarkson, Benicio Del Toro, e.a. | Kijk direct
Rechercheur Jerry Black staat letterlijk op het punt om met pensioen te gaan. Uitgerekend dan wordt het verminkte dode lichaam van een jong meisje gevonden. De moeder van het meisje laat Black beloven dat hij koste wat het kost de moordenaar zal vinden. Wanneer een voormalig crimineel uiteindelijk een bekentenis aflegt, lijkt de zaak te zijn opgelost.



The Mustang (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Laure De Clermont-Tonnerre | Cast: Matthias Schoenaerts, Bruce Dern, Gideon Adlon, e.a. | Kijk direct
De zware crimineel Roman zit vast in de gevangenis in Nevada. Daar wordt hij verplicht om deel te nemen aan rehabilitatieprogramma met wilde paarden. Deze wordt geleid door de ervaren trainer Myles. Roman krijgt een oncontroleerbare en woeste mustang toegewezen die aardig op hemzelf lijkt. Ondertussen leert hij de nodige levenslessen.



Dog Gone (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Herek | Cast: Rob Lowe, Johnny Berchtold, Kimberly Williams-Paisley, e.a. | Kijk direct
Fielding is dol op zijn geliefde hond Gonker. Tijdens een wandeling verliest Fielding zijn trouwe viervoeter uit het oog. De jonge man zet samen met zijn ouders een enorme zoektocht op touw om Gonker terug te vinden. Ondertussen dringt de tijd, want de hond heeft zijn levensreddende medicatie nodig.



NieuwsFilm

meest populair