Deze 'Harry Potter'-acteur is toch al best oud geworden

Herkennen jullie hem nog>

FilmTotaal 23 januari 2023 12:38 in Celebrity
Het is alweer een tijdje geleden dat de Harry Potter-films uitkwamen. De cast is dan ook al behoorlijk wat ouder geworden, maar dat valt vooral aan een enkele acteur flink te zien.

De eerste film, genaamd Harry Potter and the Sorcerer's Stone, kwam in 2001 uit. Tien jaar later verscheen het laatste deel, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2.

Jong
Bijna alle castleden zijn in het eerste deel nog maar kleine kinderen, maar in 10 jaar tijd zijn zij natuurlijk flink wat groter en ouder geworden. De nodige acteurs, zoals Daniel Radcliffe, Emma Watson en Harry Melling hebben allen nog zeer succesvolle carrières, maar Tom Felton heeft het enige tijd lastig gehad.

De acteur speelt in alle films Draco Malfoy, een van Harry's grootste vijanden. Ondanks het feit dat Felton ook van de franchise heeft genoten, maakte dit hem het leven ook wel tamelijk lastig.

Autobiografie
Felton bracht nog niet zo heel lang geleden zijn autobiografie uit, genaamd Beyond the Wand. Hierin heeft hij het o.a. over het feit dat hij het lastig vond om in een keer wereldberoemd te zijn, waardoor hij jarenlang de weg kwijt was.

Gelukkig gaat het nu een stuk beter met hem, al lijkt hij nu wel een stuk ouder dan hij daadwerkelijk is. Felton is namelijk pas 35 jaar oud, maar ziet er in de ogen van de nodige fans toch al ouder uit. Oordeel zelf maar met de twee onderstaande foto's.

NieuwsFilm