'Ant-Man 3'-ster hint naar gevecht met Kang the Conqueror

Cassie Lang zal het opnemen tegen Kang.

Zoe van Leeuwen 23 januari 2023 22:01 in Algemeen
In een nieuw interview onthult Kathryn Newton dat haar personage oog in oog zal staan met Kang the Conqueror in Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Cassie neemt het op tegen Kang
Cassie wilt in de voetsporen van haar vader treden, maar ze heeft nog veel te leren. In een interview met Fandango deelt de actrice dat haar personage ongetraind de confrontatie aan zal gaan met Kang.

"Ze heeft geen idee wat ze doet. Ze wil een held zijn en ze staat oog in oog met de grootste superschurk aller tijden. Ze gaat wat lessen leren. Ze is er niet klaar voor. Ze begrijpt niet hoe het is om met een schurk om te gaan. Nu staat ze oog in oog met Kang en ze heeft alle mensen van wie ze houdt in de problemen gebracht."Cassie's toekomst in het MCU
Met de recente introductie van andere jonge helden, zoals Hailee Steinfeld's Kate Bishop wordt er steeds meer gespeculeerd over een adaptatie van Marvel's Young Avengers, waarin een team wordt gevormd tussen Marvel's jongere helden.

In de comics hoort Cassie ook bij de Young Avengers en is ze goed bevriend met de boogschutter. Grote kans dus dat we haar in de toekomst als echte superheld naast Kate Bishop zullen zien.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari te zien in de bioscoop.NieuwsFilm