Emma Roberts over haar 'onverwachte' debuut in het Marvel-filmuniversum

De actrice is begin volgend jaar te zien in 'Madame Web'.

Jeffrey Kouters 24 januari 2023 15:25 in Algemeen
Emma Roberts (Scream Queens, We're the Millers) zal volgend jaar te zien zijn in de Marvel-film Madame Web, een Spider-Man-project van Sony. Voor de actrice kwam deze klus vrij onverwachts op haar pad, zo vertelt ze in een nieuw interview met Collider.

Sony werkt hard aan de uitbreiding van zijn filmuniversum over personages uit de wereld van de bekende Marvel-held Spider-Man.

Na films over Venom en Morbius en aankomende projecten over Kraven the Hunter en El Muerto, werkt de studio dus ook aan een film over Madame Web.

"Dat project kwam zeer onverwachts op mijn pad. Ik was thuis toen ik een belletje kreeg met de vraag of ik beschikbaar was voor een meeting over een mogelijke rol in een Marvel-film", herinnert Roberts zich.
 
Geen auditie
Uit de woorden van Roberts blijkt dat zij geen lang auditieproces heeft hoeven doorlopen.

"Twee weken na dat telefoontje stond ik al op de set", zo vertelt de bekendheid. Het is nog niet bekend welke rol Roberts in de film zal spelen.

Bijzondere film
Volgens Roberts wordt Madame Web een zeer bijzondere superheldenfilm. "We vonden het allemaal erg leuk om de film op te nemen. De cast is geweldig en de film is uniek voor Marvel-begrippen", teaset ze.

Roberts vult aan: "Ik kan niet wachten tot fans hem kunnen zien, want het wordt echt een bijzondere ervaring".

Bekende sterren
Andere bekende namen die een rol in de Marvel-film hebben zijn onder meer Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Sydney Sweeney (Euphoria), Celeste O'Connor (Ghostbusters: Afterlife), Isabela Merced (Dora and the Lost City of Gold en Tahar Rahim (The Mauritanian).

S.J. Clarkson (Toast) is de regisseur. Madame Web moet in februari 2024 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm