Dit zijn de twee bloedmooie dochters van Andie MacDowell (Groundhog Day)

Rainey en Margaret Qualley gaan hun moeder na.

FilmTotaal 25 januari 2023 06:00 in Celebrity
Andie MacDowell mag vandaag de dag dan nog wel steeds acteren, ze was vooral bekend in de jaren negentig. Nu nemen haar dochters telkens meer het stokje over, aangezien zij ook steeds beroemder worden.

MacDowell wist in de jaren negentig hoge ogen te gooien in films als Groundhog Day en Four Weddings and a Funeral, maar ze was niet alleen actief als actrice. Ook had ze genoeg werk als model. Menig topmerk wilde (en nog steeds) met haar samenwerken.

Liefde
Dankzij haar modellenwerk vond ze ook de liefde. In 1986 trouwde de actrice namelijk met model Paul Qualley, die ze had leren kennen tijdens een fotoshoot van Gap. De twee kregen een zoon, genaamd Justin, maar ook twee dochters. Zij treden beide in de voetsporen van hun moeder.

Het gaat hier namelijk om de 32-jarige Rainey Qualley en de 28-jarige Margaret Qualley. Misschien komt laatstgenoemde je wel bekend voor. Zij wist namelijk een belangrijke rol te bemachtigen in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood. Ben je vergeten hoe ze eruit ziet? Je kan met de onderstaande foto je geheugen opfrissen (eerste foto links).Oudere zus
Niet alleen Margaret is aan het acteren geslagen. Ook haar oudere zus, Rainey, acteert, al was zij nooit echt in een grote blockbuster te zien, al dook ze wel kort op in Ocean's Eight. Heel erg gek is dit niet, aangezien Rainey zich voornamelijk bezig houdt met haar zangcarrière.

Ze ziet er echter wel net zoals haar moeder en zus bloedmooi uit. Bekijk enkele kiekjes van Rainey hieronder.NieuwsFilm