Donna D'Errico weet zelfs van een regenachtige dag iets spannends te maken

Ze deelt weer eens een pikant filmpje.

FilmTotaal 25 januari 2023 10:41 in Celebrity
Als je de naam Pamela Anderson hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan Baywatch. Dat is niet anders voor Donna D'Errico.

D'Errico is al decennia lang actief als actrice en model, maar haar bekendste werk is toch wel zonder twijfel haar rol in Baywatch. In 1996 wist ze een van de hoofdrollen te bemachtigen. Gedurende drie seizoenen was ze te zien als de strand-'babe' Donna Marco.

Carrière
De laatste paar jaren heeft D'Errico toch nog steeds meer dan genoeg te doen. Zo was ze in 2021 nog te zien in de film Killing Field met Bruce Willis en vorig jaar nog in Frank and Penelope.

Wanneer ze eens even niet acteert of werkt als model zorgt D'Errico er wel voor dat we haar niet vergeten. Ze post namelijk graag kiekjes en filmpjes op haar Instagram-pagina en nu is het weer raak.

Spannende foto
Nog altijd tracht ze de status van Baywatch-babe te omarmen en is ze vaak te zien in heel wat weinig verhullende outfits. Ook wanneer het weer eens even iets minder is, trekt D'Errico maar wat graag een bikini aan.

Dat is eveneens het geval in een recent filmpje, waarin het bijzonder lastig is te geloven dat D'Errico inmiddels al 54 jaar oud is. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er nog steeds geweldig uit en dat toont ze nu weer eens aan.

Zien hoe D'Errico er sensueel bijligt tijdens een regenachtige dag? Check het filmpje dan op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm