Megan Fox laat je mond nog steeds wagenwijd openvallen op Insta-foto's

De actrice is toch behoorlijk veranderd.

Door redactie 27 januari 2023 14:58 in Celebrity
Actrice Megan Fox is de afgelopen jaren terug van weggeweest. Ze leek eventjes helemaal gesetteld met haar ex-man Brian Austin Green en hun kinderen, maar na hun scheiding in 2021 lijkt ze meer tijd te besteden aan Machine Gun Kelly dan aan haar drie kinderen.

Ook duikt ze weer regelmatig op in films. Zo verscheen in 2020 de actiefilm Rogue in de bioscoop en volgden titels als Till Death, Night Teeth en Big Gold Brick. Komende jaren zal ze in nog veel meer films te zien zijn.

Zo zal ze dit jaar opduiken in The Expendables 4 met ook Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture en Sylvester Stallone. Andere aankomende films met Megan zijn Naya Legend of the Golden Dolphins, Johnny & Clyde en Subservience.

23 of 35 jaar?
In haar jonge jaren was de in Rockwood, Tennessee geboren brunette vooral bekend van Transformers, Jennifer's Body en Teenage Mutant Ninja Turtles. Tegenwoordig is ze 36 jaar.

De Insta-pagina Hollywoodactresssess zette foto's van de jonge en oudere Megan naast elkaar. Zoek de verschillen en oordeel zelf hoe ze veranderd is.


Wil je de 23 en 35 jarige Megan Fox zien? Bekijk de foto's dan nu op de Insta van Hollywoodactresssess.


NieuwsFilm

meest populair