Actrice Chloe Bennet bevestigt terugkeer als Quake in Marvel Cinematic Universe

Haar populaire personage keert terug en dat weten we dankzij een ruzietje op Twitter.

Jeffrey Kouters 26 januari 2023 12:24 in Algemeen
Chloe Bennet (Valley Girl, Abominable) heeft bevestigd dat zij terugkeert als Daisy Johnson alias Quake in het Marvel Cinematic Universe. De actrice speelde dit populaire personage eerder in de serie Agents of S.H.I.E.L.D., die grotendeels losstond van het grote universum met helden als Captain America en Iron Man.

Quake is een heldin die krachtige vibrerende golven kan produceren. Daarnaast werkte ze voor de veiligheidsorganisatie S.H.I.E.L.D., waarvoor ze haar hackkunsten regelmatig inzette.Geruchten
Er gingen al een tijdje geruchten dat Marvel Studios Bennet terug wilde hebben. Dat was eerder onzeker, omdat Agents of S.H.I.E.L.D. destijds werd geproduceerd door een andere tak van de studio.

De serie viel daardoor niet onder de supervisie van hoofdproducent Kevin Feige, de grote man achter het Marvel Cinematic Universe.

Terugkeer
Ook series als Daredevil en Jessica Jones, die eerder op Netflix waren te zien, werden niet door Feige geproduceerd.

Inmiddels weten we dat Feige bereid is om de acteurs en bijbehorende personages uit deze titels opnieuw in te zetten in de door hem geproduceerde films en series.

Ook Quake
Nu blijkt dat Feige dus ook een rol heeft gevonden voor Bennets Quake. De actrice heeft dat zelf bevestigd op Twitter. Dat deed ze in reactie op de bekende primeurtjesjager Charles Murphy.

Hij had een negatieve tweet geplaatst waarin hij schreef niet onder de indruk te zien van Bennets acteerkunsten in een draadje over haar Marvel-personage.

Wanneer Quake weer opduikt, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair