'Shazam! Fury of the Gods' barst van de superheldenwaanzin in nieuwe trailer

Het DC Universe dendert door met veel geweld en visuele effecten.

Bram de Groot 26 januari 2023 18:44 in Video
Het lijkt er zo nu en dan toch een beetje op dat de superheldenmoeheid gaat toeslaan. De interesse in het Marvel Cinematic Universe is na Avengers: Endgame toch iets gedaald en de films in het DC Universe lijken moeite te hebben het grote publiek te bereiken.

Over ongeveer drie weken is het tijd voor Marvels Ant-Man and the Wasp: Quantumania en over zo'n twee maanden draait de tweede film met DC's Shazam in de bioscopen. Die laatste film heeft nu een tweede trailer gekregen.

Shazam! Fury of the Gods
Na het vermakelijke eerste deel uit 2019 is het nu tijd voor Shazam! Fury of the Gods, opnieuw geregisseerd door David F. Sandberg. De belangrijkste rollen worden opnieuw ingevuld door Zachery Levi (Thor: Ragnarok) als Shazam en Asher Angel (Andi Mack) als Billy Batson.

Het aantal andere acteurs in de film is bijzonder uitgebreid met Dylan Grazer (It Chapter Two) als Freddy Freeman, Adam Brody (Promising Young Woman) als Super Hero Freddy, Ross Butler (Raya and the Last Dragon) als Super Hero Eugene, Meagan Good (Day Shift) als Super Hero Darla en D.J. Cotrona (G.I. Joe: Retaliation) als Super Hero Pedro.

En Grace Caroline Currey (Annabelle: Creation) als Mary Bromfield / Super Hero Mary, Faithe Herman (This Is Us) als Darla Dudley, Ian Chen (A Dog's Journey) als Eugene Choi, Jovan Armand (Second Chances) als Pedro Pena, Marta Milans (White Lines) als Rosa Vasquez, Cooper Andrews (The Walking Dead) als Victor Vasquez en Djimon Hounsou (A Quiet Place Part II) als de Wizard.

Belangrijke nieuwe namen zijn Rachel Zegler (West Side Story), Lucy Liu (Kung Fu Panda franchise) en Helen Mirren (F9: The Fast Saga).

"It's Time To Grow Up"
Hieronder zie je de nieuwe trailer voor het tweede deel waarin Billy/Shazam en zijn familie worden gedwongen om weer in actie te komen tegen de 'Daughters of Atlas' die de aarde willen vernietigen. En ze moeten ook nog vrede sluiten met de Goden, aangezien Billy hun krachten als vanzelfsprekend beschouwt.


Vanaf 16 maart zie je Shazam! Fury of the Gods in de Nederlandse bioscopen.NieuwsFilm

meest populair