Salma Hayek met een allemachtig decolleté op Insta-foto

In het zwembad en overduidelijk op zoek naar wat online aandacht.

Door redactie 27 januari 2023 07:05 in Celebrity
Actrice Salma Hayek zal zelf niet ontkennen dat ze haar boezem inzet om het oog van de camera op haar gericht te krijgen. We zien het in films, op de rode loper en op Instagram. Bovenal is ze natuurlijk ook een erg succesvol actrice.

Op dit moment is ze als Kitty Softpaws te horen in de succesvolle animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish, maar dat is ook haar enige wapenfeit in een film die in 2022 uitkwam. In 2023 zal ze meer te zien zijn.

Binnenkort duikt ze namelijk op als het personage Maxandra Mendoza in Steven Soderberghs Magic Mike's Last Dance met uiteraard ook weer Channing Tatum als de dansende Mike Lane. Later dit jaar zie je Salma in de oorlogsfilm Without Blood van Angelina Jolie.

In het zwembad
De Insta-pagina Hollywoodactresssess duikt regelmatig in het archief en komt dan met oudere en soms ook wat recente foto's van bekende actrices, vaak in bikini of andere zomerse of meer uitdagende kleding.

Nu komt Hollywoodactresssess met een oudere foto van Salma die ze eerder op haar Insta plaatste. We zien haar in het zwembad, en ja, het is duidelijk dat de aandacht zich niet direct verplaatst naar haar oorbellen.


De foto van de 56-jarige Salma Hayek zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.


Emma Deckers in een blouse
Emma Deckers trekt haar blouse wijd open op Insta-foto

Victoria Koblenko met blote borst?
Victoria Koblenko laat haar blote borst zien op Instagram (Toch...? Of...?)


NieuwsFilm

meest populair