Zoveel tijd zit er tussen 'Scream 5' en 'Scream VI'

Zoveel tijd zit er tussen 'Scream 5' en 'Scream VI'

De regisseur vertelt hoeveel tijd is verstreken sinds de dramatische gebeurtenissen van Scream 5.

Op 9 maart verschijnt alweer het zesde deel in de Scream-franchise. In de onlangs verschenen trailer kunnen we zien dat verschillende personages uit Scream 5 terugkeren. De overlevers van de vorige films zijn verhuisd naar New York maar ook hier worden ze weer opgejaagd door de Ghostface-killer.

Iets wat niet duidelijk wordt uit de trailer is hoeveel tijd er is verstreken tussen de twee films. Regisseur Matt Bettinelli-Olpin geeft hier nu opheldering over.

"Scream 6 speelt zich direct af na de vorige film, de personages proberen de slachtpartij uit Scream 5 een plek te geven" vertelt de regisseur. "De film volgt de personages naar New York waar Ghostface snel weer terugkeert om hun levens te terroriseren."



Terugkerende personages
Scream 6 brengt o.a. Jenna Ortega (Wednesday) terug uit de vorige film. Ook Hayden Panettiere, die we voor het laatst in Scream 4 zagen, maakt haar opwachting in de nieuwe film. Oude rot Courteney Cox keert voor de zesde keer terug.

Scream 6 is de eerste Scream-film waar veteranen Neve Campbell en David Arquette niet in te zien zijn. Je kan de nieuwe slasher vanaf 9 maart in de bioscopen zien.

NieuwsFilm

meest populair